Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Andras Baneth

Director, European Office at Public Affairs Council

Andras Baneth
Andras Baneth

Ο Andras Baneth διευθύνει το ευρωπαϊκό τμήμα του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου επαγγελματιών public affairs, με έδρα την Ουάσιγκτον και περισσότερους από 640 εταιρίες και 7000 επαγγελματίες.

Ομιλητές

Karen Massin Η Karen Massin ηγείται του μεγαλύτερου πολυεθνικού δικτύου επικοινωνίας στις Βρυξέλλες, έχοντας αναπτύξει πολυάριθμες επιτυχημένες καμπάνιες στα κοινοτικά όργανα, εκπροσωπώντας εταίρους, επιχειρήσεις, κλαδικές ενώσεις ή και κράτη-μέλη, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στη διαμόρφωση πολιτικής της ΕΕ.
Andras Baneth Ο Andras Baneth διευθύνει το ευρωπαϊκό τμήμα του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου επαγγελματιών public affairs, με έδρα την Ουάσιγκτον και περισσότερους από 640 εταιρίες και 7000 επαγγελματίες.
Endy Zemenides O Εντυ Ζεμενίδης διευθύνει το Hellenic American Leadership Council, το «νέας γενιάς» δίκτυο επιρροής ελληνικών συμφερόντων στις ΗΠΑ, όπου πρόσφατα, μετά από πρόσκληση του Λευκού Οίκου, έθεσε την ελληνική ατζέντα θεμάτων υπόψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου.
Ανδρέας Γαλανάκης Mε πολυετή εξειδίκευση στις ευρωπαϊκές υποθέσεις, ο Ανδρέας Γαλανάκης εκπροσωπεί τα μέλη του ευρω-αμερικανικού επιμελητήριου στις Βρυξέλλες, υποστηρίζει λύσεις σε ευρωατλαντικές υποθέσεις στα κοινοτικά όργανα, που αντανακλούν στις ευρωπαϊκές επενδύσεις των ΗΠΑ συνολικού ύψους €2 τρις.
Σωτήρης Ράπτης Με έδρα το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, ο Σωτήρης Ράπτης εκπροσώπησε θέσεις για την κλιματική αλλαγή στην πορεία για τη πρόσφατη συμφωνία του Παρισιού, όπου συναντήθηκαν παγκόσμια ισχυρά συμφέροντα και καμπάνιες επιρροής.
Teemu Lehtinen Ο Teemu γνωρίζει τόσο το ελληνικό περιβάλλον διαμόρφωσης κανόνων και ρυθμίσεων όσο και το κοινοτικό. Η εισήγησή του θα καλύψει την περίπτωση του online gambling στην Ελλάδα, τον τρόπο διαμόρφωσης ατζέντας εισόδου νέων παικτών στην αγορά, τη συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς.
Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος Η Ελληνικός Χρυσός κλήθηκε να διαχειριστεί οξεία κρίση στις σχέσεις και στη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, με επίκεντρο τα ζητήματα των περιβαλλοντικών όρων της εξόρυξης. Ποιές οι προκλήσεις στο επιχειρησιακό και επικοινωνιακό πεδίο;
Νίκος Κατσικερός Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, γεννήθηκε η μεγαλόπνοη ιδέα και το όραμα για την Costa Navarino: Μια ποιοτική επένδυση που θα τοποθετούσε τη Μεσσηνία στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Το 1997 έχοντας ήδη αγοράσει μεγάλο τμήμα της απαιτούμενης γης, ο Καπετάν Βασίλης ίδρυσε την ΤΕΜΕΣ η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του οράματος. Πώς ανέπτυξε η εταιρεία τις σχέσεις με την τοπική κοινωνία και τους εμπλεκόμενους εταίρους;
Χρήστος Γκόρτσος Η ευθύνη εκπροσώπησης των θέσεων των ελληνικών τραπεζικών ιδρυμάτων στο σύνολο των κέντρων λήψης αποφάσεων, αλλά και η πολύχρονη ακαδημαϊκή δραστηριότητα του Χρήστου Γκόρτσου στη δημιουργία ρυθμιστικού πλαισίου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ορίζουν το πλαίσιο της εισήγησής του.
Γιάννης Σύρρος Την ανάγκη συγκρότησης εθνικής ψηφιακής στρατηγικής, ώστε η Ελλάδα να αναστρέψει το σημερινό έλλειμμα και να αποκτήσει ψηφιακό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας υποστηρίζει στην δημόσια ατζέντα του ο ΣΕΠΕ.
Μαργαρίτα Αντωνάκη Το ζήτημα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και του κανονιστικού πλαισίου των ιδιωτικών εταιριών ασφάλισης στην Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας. Ποτέ άλλοτε δεν απαιτήθηκε να γίνουν τόσα πολλά τόσο γρήγορα, στο χώρο της ασφάλισης.
Μιχάλης Χειμώνας Τα περιθώρια μείωσης των δαπανών, τα γενόσημα, το σύστημα προμηθειών, τα άδεια ταμεία του ασφαλιστικών ταμείων έφεραν στο τραπέζι της διαβούλευσης, σε Ελλάδα και Βρυξέλλες, τόσο τις εταιρείες φαρμάκου της ελληνικής αγοράς όσο και την ελληνική κυβέρνηση. Ποιό είναι το σημείο της νέας κανονιστικής ισορροπίας;
Γιώργος Σκούρας Η υπόθεση «κρασί» δεν περιορίζεται πλέον στο αμπέλι και στο οινοποιείο. Με δείγματα ώριμης ενηλικίωσης, το ελληνικό κρασί προετοιμάζεται για τις διεθνείς αγορές. Ωστόσο, οι πρόσφατες φορολογικές ανακατατάξεις στην Ελλάδα, με την επιβολή ειδικού φόρου, μπλόκαραν τους σχεδιασμούς των παραγωγών, τις εξαγωγές και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων.
Μανώλης Δραϊνάκης Το πρόσφατο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών έθεσε σε εγρήγορση τον κλάδο. Πώς εξελίχθηκε η διαβούλευση; Ποιές ήταν οι στρατηγικές των εταίρων; Πώς κλιμακώθηκε η πίεση στην πορεία προς τις τελικές αποφάσεις των policy makers ; Ποιά η θεσμική διάσταση του ζητήματος και ποιά επιχειρήματα αντλούνται από αυτό;
Κωστής Χατζηδάκης Στο τραπέζι των διαβουλεύσεων και της συνεννόησης θα συναντηθούν απόψεις και συμφέροντα των εταίρων. Οι policy makers θα αναλάβουν να συντάξουν τον κανονιστικό χάρτη με τις υποχρεώσεις όλων των μερών. Ποιό είναι το αποτελεσματικό μοντέλο διαβούλευσης; Πώς μπορούν να είναι χρήσιμοι οι εταίροι στο έργο των policy makers; Οι τεκμηριωμένες προτάσεις, το πνεύμα συνεννόησης, η διασφάλιση του κοινού οφέλους, της πιστής εφαρμογής και της κανονιστικής ισορροπίας.
Maria Scordialos Συγκαταλέγεται στους πλέον αναγνωρισμένους επαγγελματίες διαδικασιών Συμμετοχικής Ηγεσίας. Η Maria Scordialos εστιάζει στη δημιουργία συμμετοχικών διαδικασιών, που προάγουν τον ουσιαστικό διάλογο διαφορετικών πλευρών. Σχεδιάζει συναντήσεις και μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν την ευκαιρία για οργανωσιακή εξέλιξη, συστημική αλλαγή και μακροπρόθεσμη επίδραση. Τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε περιόδους κρίσεων, όταν η θεμελιώδης αλλαγή ηγεσίας και διακυβέρνησης καθίσταται απαραίτητη για τη δημιουργία νέων προοπτικών.
Στέλιος Ζωντός Eργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας από το 1994, με σημαντική εμπειρία σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, σχέσεων με πολιτικό σύστημα, ποιοτικής αξιολόγησης ερευνών της κοινής γνώμης και opinion leaders, σχεδιασμού και υλοποίησης ενεργειών δημοσίων σχέσεων, διαχείρισης κρίσεων, Γραφείων Tύπου.
Γιώργος Στεφανόπουλος Ο Γιώργος Στεφανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας από το 2008. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, στον οποίο κατείχε διευθυντικές θέσεις, με αρχή της καριέρας του το 1994 από τη Vodafone Ελλάδος, στην οποία διετέλεσε επικεφαλής διαφόρων διευθύνσεων, μεταξύ των οποίων ήταν οι Διευθύνσεις Ποιότητας, Επενδυτικών Σχέσεων, Εταιρικής Ανάπτυξης, Διεθνούς Επέκτασης και Ρυθμιστικών Θεμάτων και Στρατηγικής.
Ιωάννα Ρούμπου Η συνεισφορά των ηγέτιδων φαρμακευτικών επιχειρήσεων για ένα βιώσιμο Σύστημα Δημόσιας Υγείας χαρακτηρίζεται ως απαραίτητη και καθοριστική. Η συνεννόηση και η συμφωνία περιλαμβάνει τα ζητήματα φορολόγησης, παραγωγής γενοσήμων, μηχανισμού των rebates, ενίσχυσης της διαφάνειας και οικοδόμησης εμπιστοσύνης, διαμόρφωσης νέου αναπτυξιακού νόμου.
Maxim Behar Η συμμετοχή του Προέδρου της ICCO στο Public Affairs Forum, δίνει το στίγμα της κρίσιμης σημασίας που έχει σήμερα ο ρόλος των επαγγελματιών της επικοινωνίας στην υποστήριξη των επιχειρηματικών θέσεων στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου.
Δημήτρης Κωνσταντέλλος Ο Δημήτρης Κωνσταντέλλος συνέβαλε στον σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας, συνεργαζόμενος τόσο με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο Βέλγιο επέστρεψε στην Αθήνα, απ’ όπου υποστηρίζει οργανισμούς και εταιρίες στην ανάπτυξη εταιρικής φήμης και σχέσεων με εταίρους, καθώς και στη διαχείριση ειδικών θεμάτων επικοινωνίας, στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team