Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η Asset Ogilvy Public Relations, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Ogilvy, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 25 χρόνια δραστηριοποίησης και εμπειρίας. Ανακηρύχτηκε εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων της Χρονιάς στα Ermis Awards 2016 για τέταρτη συνεχή φορά. Διαθέτει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει Corporate Strategy, Public Affairs, Pharmaceutical PR, Online reputation management, Consumer marketing, Brand PR, Sports & Event Management όπου με την συμβολή και την εξειδίκευση της ομάδας Social@Ogilvy εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις πλέον σύνθετες ανάγκες των εταιρειών και brands.

Η Gravity The Newtons είναι μια εταιρεία στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης επικοινωνίας με 360 προσέγγιση. Από το brand management και το corporate affairs έως το media relations και το public affairs, από το events management και την υποστήριξη και χάραξη του CSR μιας εταιρείας, έως το customized monitoring και reporting. Παράλληλα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση της digital παρουσίας των brands και των εταιρειών. Η Gravity The Newtons προσφέρει υπηρεσίες σε μια μεγάλη γκάμα πελατών, διαφορετικών αναγκών, καθώς είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία χάραξης και εφαρμογής της επικοινωνίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις σήμερα στην ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.

H Οne Team, exclusive affiliate του παγκόσμιου δικτύου επικοινωνίας Grayling, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing Communications, καλύπτοντας ανάγκες στρατηγικού σχεδιασμού και εφαρμογής προγραμμάτων Public Relations, Public Affairs, Media Relations, Crisis Management, Community Relations, Corporate Responsibility, Event Management, Social Media και Digital Advocacy. Η εταιρεία προσέθεσε στις δομές της την Phygital φιλοσοφία, διατηρώντας στην φαρέτρα της ενέργειες φυσικής επικοινωνίας με μετρήσιμο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία άμεσης αποτελεσματικότητας. Το 2017 διακρίθηκε με βραβείο Superbrands.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team